Moliūgą nuplaukite ir supjaustykite į 4-6 dalis. Moliūgo gabalėlius apšlakstykite alyvuogių aliejumi, druska, norimais prieskoniais
Pašaukite moliūgą į orkaitę (200 C temperatūra) ir kepkite apie 30 minučių
Orkaitėje iškeptą moliūgą atskirkite nuo odelės
Moliūgo tyrę, vištienos sultinį, druską, pipirus, česnako miltelius, sudėkite į vidutinio dydžio puodą ir virkite ant stiprios ugnies, kol mišinys užvirs
žvirinus mišinį sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 minučių
Nukelkite puodą nuo ugnies ir supilkite riebią grietinėlę
Paragaukite, jei papildomai norisi, įberkite dar druskos, pipirų ar kitų norimų prieskonių. Gaminant šią sriubą papildomai naudoti Lebensbaum Tailandietiškos virtuvės prieskonių mišinys, kuris suteikė lengvo aštrumo
Sriubą pagardinkite norimais priedais
Skanaus!