0 0.00 
0 0.00 

Naminiai SNICKERS ledų batonėliai, be pridėtinio cukraus, be pieno produktų

5 iš 1 įvertinimo
Šis lengvas ir skanus desertas neturi pridėtinio cukraus ir pieno produktų. Receptas susideda iš tris sluoksnių: riebaus kokosų pieno ledų, natūralaus žemės riešutų karamelės ir becukrio šokolado sluoksnio. Kiekvienas batonėlis turi tik apie 170 kcal. Gaminimas nereikalauja daug laiko, tad ragaukite šį skanų desertą be jokio kaltės jausmo!
NAMINIAI SNICKERS LEDŲ BATONĖLIAI, BE PRIDĖTINIO CUKRAUS, BE PIENO PRODUKTŲ
Pasiruošimo laikas 20 minutes
Kepimo laikas 40 minutes
Patiekalas Desertas
Virtuvė Be pridėtinio cukraus
Porcijos 10 batonėlių
Kalorijos 170 kcal

INGREDIENTAI
  

LEDŲ SLUOKSNIS

  • 200 ml riebaus kokosų pieno naudotas AMRITA 22% riebumo
  • 3 v.š. natūralaus žemės riešutų sviesto naudotas NATRULY žemės riešutų sviestas
  • 2 v.š. becukrio medaus sirupo naudotas SImply Keto medaus skonio sirupas
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto naudotas SImply Keto vanilės skonio ekstraktas

ŽEMĖS RIEŠUTŲ KARAMELĖ

  • 6 v.š. natūralaus žemės riešutų sviesto naudotas NATRULY žemės riešutų sviestas
  • 2 v.š. becukrio medaus sirupo naudotas SImply Keto medaus skonio sirupas
  • 3 v.š. riebaus kokosų pieno naudotas AMRITA 22% riebumo
  • a.š. druskos
  • žemės riešutai apibarstymui

ŠOKOLADO SLUOKSNIS

  • 100 g becukrio šokolado plytelės
  • 1 a.š. kokoso aliejaus

GAMINIMO EIGA

  • Pradėkime nuo ledų sluoksnio. Naudojant rankinį mikserį sumaišykite kokosų pieną, žemės riešutų sviestą, becukrį sirupą, vanilės ekstraktą ir šiek tiek druskos. Maišykite, kol masė taps glotni. Supilkite šį mišinį į pasirinktą kepimo formą, kurią prieš tai išklojote kepimo popieriumi. Dėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms, jog viskas sustingtų.
  • Po kantraus laukimo (arba gal net nekantrumo), atėjo laikas pagaminti žemės riešutų karamelę. Sumaišykite žemės riešutų sviestą, becukrį sirupą, kokosų pieną ir šiek tiek druskos. Gausiai paskleiskite šią karamelę ant šaldyto ledo sluoksnio ir apibarstykite žemės riešutais, kiek tik jūsų širdis geidžia. Kepimo formą dėkite į šaldiklį kelioms valandoms, jog viskas sutvirtėtų.
  • Desertui sutvirtėjus, išimkite vuską iš kepimo formos ir supjaustykite į norimo dydžio gabalėlius ( aš pjausčiau į 8 lygias dalis).
  • Išlydikite juodąjį šokoladą. Jei norite, jog šokoladas būtų švelnesnio skonio ir skystenis, įdėkite kokosų aliejaus. Kiekvieną gabalėlį panardinkite į šią šokolado masę ir padėkite ant lėkštės išklotos kepimo popieriumi. Visus gabalėlius aplietus šokoladu, sugrąžinkite juos į šaldiklį, jog šokoladas sukietėtų į tvirtą sluoksnį.
  • Šokolado sluoksniui sukietėjus, išimkite iš šaldiklio ir leiskite kelias minutes pastovėti prieš ragaujant.

Komentarai

Kas yra pasirengęs išbandyti šių nuostabių Snickers ledų batonėlių receptą?!
Pasitikėkite mumis, jis vertas kiekvienos paruošimo sekundės!

Maistinė informacija

Porcija: 1batonėlisKalorijos: 170kcal
Bandėte receptą?Paminėkite @honestbite.lt arba pataginkite #honestbite.lt!
    0
    Jūsų Krepšelis
    Jūsų krepšelis tusčiasGrįžti į parduotuvę
      Calculate Shipping
      Naudoti nuolaidos kodą