6.79 €
Šie Konjac makaronai skirtingai nuo įprastų yra sausi. Sausa konjac pasta yra unikalus produktas, pagamintas iš tirpių skaidulų, gautų iš konjac šaknies augalo.
Džiovinti makaronai yra be glitimo, turi mažai kalorijų, bekvapiai, neutralaus skonio.
PANAUDOKITE:
– Idealiai tinka wok gamybai.
– Sriubos: puikiai dera su rytietiškomis sriubomis, sultiniais ir kremais.
– Salotoms – suteikia įdomios tekstūros ir praturtina salotas papildomais pluoštais.
– Gali pakeisti tradicinius makaronus tokiuose patiekaluose kaip spagečiai, lazanija ar azijietiški patiekalai.
Turime
Makaronai ypatingų skonio savybių nepasižymi, tačiau lengvai sugeria pridėtų prieskonių ir ingredientų aromatą. Tinka veganams ir vegetarams
Paruošimo būdai:
1) makaronus supilkite į gilų indą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palaikykite 5 minutes. Praėjus nurodytam laikui perskalaukite makaronus su tekančiu vandeniu ir leiskite pertekliniam vandeniui pilnai nutekėti;
2) naudokite sausus makaronus (nemirkytus vandenyje). Dėkite juos iš karto į sriubas, padažus ar kt. Šiuo būdu makaronai įgaus daugiau skonio.
Sudedamosios dalys | išgrynintas vanduo, konjac miltai (26%), tapijokos krakmolas. |
---|---|
Maistingumo deklaracija (100 g) | 405 kJ / 97 kcal, riebalai: 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g), angliavandeniai: 22 g (iš kurių cukrų: 0 g), skaidulinės medžiagos: 3.4 g, baltymai: 0 g, druska: 0.01 g. |
Kilmės šalis | Lenkija |
Laikymo sąlygos | Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po naudojimo sandariai uždarykite pakuotę. |
Mitybos įpročiai | Veganams, Be glitimo, Be laktozės, Be pridėtinio cukraus, Vegetarams |
Grynasis kiekis | 150 g |
NUORODOS