3.29 €
Diet-food Makaronai VERMICELLI formos, pagaminti iš konjac šaknies.
Konjac šaknies makaronai gali būti puikiu įprastų makaronų pakaitalu. Juose nėra glitimo. Augalinės kilmės produktas.
Konjac šaknies makaronai yra skaidrūs, be savo skonio, lengvai sugeria priedų ir prieskonių aromatą, greitai paruošiami.
LT-EKO-001
Turime
PARUOŠIMO METODAS
Kruopščiai nuplaukite makaronus po šiltu tekančiu vandeniu. Virkite arba kepkite 2-3 minutes. Pridėti tiesiai į patiekalą.
Sudedamosios dalys | vanduo, ekologiški miltai iš konjac augalo 3,4%. |
---|---|
Maistingumo deklaracija (100g) | 30 kJ / 7 kcal, riebalai: <0.1 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: <0.1 g), angliavandeniai: 0.2 g (iš kurių cukrų: <0.1 g), skaidulos: 2.6 g, baltymai: <0.1 g, druska: <0.1 g. |
Kilmės šalis | Kinija |
Laikymo sąlygos | Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje sausoje ir vėsioje vietoje. |
Mitybos įpročiai | Veganams, Keto, Be glitimo, Be laktozės, Be pridėtinio cukraus, Vegetarams |
Grynasis kiekis | 300 g |
NUORODOS