PL-EKO-07Rolnictwo spoza UE4.98 €
Ekologiški avinžirnių miltai naudojami kaip rišamoji medžiaga, puikiai tinka sriuboms bei padažams tirštinti. 
Maišomi su kitais miltais kepiniuose, naudojami humusui, falafeliams, o taip pat ir saldėsiams gaminti.
Avinžirnių nauda sveikatai:
LT-EKO-001
Turime
REKOMENDACIJOS:
Galima naudoti vieną arba kaip priedą prie kitų miltų. Rekomenduojame kepti duoną, makaronus, o ypač blynus, vadinamus socca.
Pasižymi stipriomis rišamosiomis savybėmis, todėl puikiai tinka ir sriuboms bei padažams tirštinti.
Ekologiška. Be glitimo. Veganams. Vegetarams.
| Sudedamosios dalys | 100% ekologiški avinžirnių miltai. |
|---|---|
| Maistingumo deklaracija (100 g) | 1518 kJ / 361 kcal, riebalai: 6.2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.9 g), angliavandeniai: 48 g (iš kurių cukrų: 2.7 g), skaidulinės medžiagos: 13 g, baltymai: 22 g, druska: 0.06 g. |
| Kilmės šalis | Lenkija |
| Laikymo sąlygos | Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. |
| Mitybos įpročiai | Veganams, Be laktozės, Be pridėtinio cukraus, Ekologiški, Vegetarams |
| Grynasis kiekis | 800g |
NUORODOS

