0 0.00 
0 0.00 

Riešutų miltų samaninis pyragas

Žalias samatotas torčiukas - efektinga šventinio stalo puošmena! Artėjant ypatingai progai ar panorėjus save ir savo artimuosius palepinti pyragu, nėra sunku jį išsikepti namuose. Vos keletas ingredientų ir sveikesnė pyrago alternatyva Jus nudžiugins.

INGREDIENTAI

Papuošimui gali naudoti uogas, šokoladą ar kitus norimus produktus.

Imame nedidelį puodą, įpilame porą šaukštų vandens, dedame kaisti ant viryklės, kad susidarytų garai. Sudedame špinatus ir pakaitiname, kad jie sukristų. Špinatus, aliejų ir kiaušinius sudedame į kombainą / blenderį ir malame iki vientisos masės. Dedame honestbite.lt kepimo mišinį, pilame karštą vandenį ir viską išplakame rankiniu mikseriu. Sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudojau 16 cm skersmens) ir kepame 170 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Išimame, pilnai atvėsiname. Tada nupjauname 1/3 biskvito ir išgremžiame, kad susidarytų trupinukai. Pasiruošiame kremą: suplakame maskarponę, grietinėlę, citrinos žievelę, vanilę ir saldiklį iki tirštos standžios masės ir sudedame ją ant biskvito pagrindo (to likusio neišgremžto 2/3). Apibarstome žaliais trupiniais ir dedame bent pusvalandžiui į šaldytuvą, kad gražiai nusistovėtų ir pastingtų. Išimam, papuošiam kuo norime - uogomis, šokolado gabalėliais, gėlėmis - ir dedame ant šventinio stalo!
Imame nedidelį puodą, įpilame porą šaukštų vandens, dedame kaisti ant viryklės, kad susidarytų garai. Sudedame špinatus ir pakaitiname, kad jie sukristų. Špinatus, aliejų ir kiaušinius sudedame į kombainą / blenderį ir malame iki vientisos masės. Dedame honestbite.lt kepimo mišinį, pilame karštą vandenį ir viską išplakame rankiniu mikseriu. Sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudojau 16 cm skersmens) ir kepame 170 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Išimame, pilnai atvėsiname. Tada nupjauname 1/3 biskvito ir išgremžiame, kad susidarytų trupinukai. Pasiruošiame kremą: suplakame maskarponę, grietinėlę, citrinos žievelę, vanilę ir saldiklį iki tirštos standžios masės ir sudedame ją ant biskvito pagrindo (to likusio neišgremžto 2/3). Apibarstome žaliais trupiniais ir dedame bent pusvalandžiui į šaldytuvą, kad gražiai nusistovėtų ir pastingtų. Išimam, papuošiam kuo norime - uogomis, šokolado gabalėliais, gėlėmis - ir dedame ant šventinio stalo!

Gaminimo eiga

1. Į nedidelį puodą įpilame porą šaukštų vandens, dedame kaisti ant viryklės, kad susidarytų garai. Sudedame špinatus ir pakaitiname, kad jie sukristų.
2. Špinatus, aliejų ir kiaušinius sudedame į kombainą / blenderį ir malame iki vientisos masės. Dedame kepimo mišinį, pilame karštą vandenį ir viską išplakame rankiniu mikseriu.
3. Sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudota 16 cm skersmens) ir kepame 170 laipsnių orkaitėje 45 minutes.
4. Išimame, pilnai atvėsiname. Tada nupjauname 1/3 biskvito ir išgremžiame, kad susidarytų trupinukai.
5. Pasiruošiame kremą: suplakame maskarponę, grietinėlę, citrinos žievelę, vanilę ir saldiklį iki tirštos standžios masės ir sudedame ją ant biskvito pagrindo (to likusio neišgremžto 2/3).
6. Apibarstome žaliais trupiniais ir dedame bent pusvalandžiui į šaldytuvą, kad gražiai nusistovėtų ir pastingtų.
7. Išimam, papuošiam kuo tik norime – uogomis, šokolado gabalėliais, gėlėmis – ir dedame ant šventinio stalo!

SKANAUS!

    0
    Jūsų Krepšelis
    Jūsų krepšelis tusčiasGrįžti į parduotuvę
      Calculate Shipping
      Naudoti nuolaidos kodą