3.49 €
Pasta Natura ekologiški raudonųjų lęšių, rudųjų ryžių, žaliųjų žirnelių ir avinžirnių makaronai – puikus pasirinkimas pagrindiniam patiekalui ar naudojant kaip garnyrą.
Makaronai be glitimo.
LT-EKO-001
Turime
PARUOŠIMO METODAS
100 g makaronų virkite 1 litre vos pasūdyto vandens. Virkite8-10 minučių.
Sudedamosios dalys | Raudonos spalvos makaronai: raudonųjų lęšių miltai * 50%, rudųjų ryžių miltai * 50% (* sertifikuota ekologiška sudedamoji dalis) žalios splavos makaronai: žaliųjų žirnelių miltai* 50%,rudųjų ryžių miltai * 50% (* sertifikuotas ekologiškas ingredientas), geltonos splavos makaronai: 50% avinžirnių miltai*, 50% rudųjų ryžių miltai * (* sertifikuotas ekologiškas ingredientas). |
---|---|
Maistingumo deklaracija (100 g) | 1476 kJ / 349 kcal, riebalai: 3.4 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.7 g), angliavandeniai: 61 g (iš kurių cukrų: 1.5 g), skaidulinės medžiagos: 6 g, baltymai: 15.5 g, druska: 0 g. |
Alergenai | Gali būti sojos pėdsakų. |
Kilmės šalis | Italija |
Laikymo sąlygos | Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. |
Mitybos įpročiai | Veganams, Be glitimo, Be pridėtinio cukraus, Ekologiški, Vegetarams |
Grynasis kiekis | 250 g |
NUORODOS