0 0.00 
0 0.00 

Kokosiniai sausainukai, be pridėtinio cukraus

    Dar niekada nebuvo taip lengva, vaikystę primenančius, kokosinius sausainiukus pasigaminti namuose! Vos keli kokybiški ingredientai ir juos pasigaminti pavyks kiekvienam.

     Kokosinukų pati svarbiausia sudedamoji dalis – kokoso drožlės. Norint, kad kokosinukai būtų „sultingi” ir drėgni, reikėtų atkreipti dėmesį, kokias kososo drožles naudosite. Svarbu, jog kokoso drožlės būtų nenuriebalintos.

INGREDIENTAI

KOKOSINUKAMS REIKĖS:

Keto kokosinukai sausainiukai
Keto kokosinukai sausainiukai

Gaminimo eiga

1. Kokoso drožles, migdolų miltus ir citrinos žievelę supilkite į bendrą indą ir gerai išmaišykite;

2. Kokosų sviestą kartu su saldikliu pakaitinkite garų vonelėje, kol saldiklis ištirps;

3. Kiaušinio baltymus išplakite iki standžių putų;

4. Lengvai pilkite kiaušinio baltymus, ištirpintą saldiklį ant bendro mišinio, įlašinkite vanilės ekstrakto. Gerai išmaišykite;

5. Ant kepimo poperiumi išklotos skardos formuokite arbatinio šaukštelio dydžio kokosinukus;

6. Kokosinukus dėkite kepti į įkaitintą 180 C laipsnių orkaitę ir kepkite apie 20 minučių (kol kokosinukai lengvai pagels);

7. Kokosinukams iškepus leiskite jiems atvėsti ir mėgaukitės skoniu!

SKANAUS!

Kokosinukai, be pridėtinio cukraus. Keto mitybai tinkami
KETO kokosiniai sausainiai
    0
    Jūsų Krepšelis
    Jūsų krepšelis tusčiasGrįžti į parduotuvę
      Calculate Shipping
      Naudoti nuolaidos kodą