PL-EKO-07Rolnictwo spoza UE4.98 €
Moringa lapų skonis yra panašus į špinatų, todėl jų miltelius galima dėti į įvairiausius patiekalus nebijant sugadinti skonio ir suteikti malonaus žalumynų skonio. Tiek Moringos lapai, tiek milteliai gali būti naudojami sriubų, įvairių padažų gamyboje, taip pat kaip ingredientas salotoms.
LT-EKO-001
Turime
REKOMENDUOJAMAS VARTOJIMAS:
Reikėtų suvartoti maksimaliai 3 kartuspo 1 arbatinį šaukštelį (apie 6 g per dieną) kaip priedą prie patiekalų arba kaip arbatos užpilą.
| Sudedamosios dalys | Ekologiška Moringa (Moringa Oleifera) 100% miltelių. |
|---|---|
| Maistingumo deklaracija (100 g) | 1845KJ, 440KCAL, riebalai: 9.7 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 3.1 g), angliavandeniai: 55 g (iš kurių cukrų: 0 g), skaidulinės medžiagos: 27 g, baltymai: 20 g, druska: 0.19 g |
| Laikymo sąlygos | Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. |
| Kilmės šalis | Indija |
| Mitybos įpročiai | Veganams, Keto, Be glitimo, Be laktozės, Be pridėtinio cukraus, Ekologiški, Paleo, Vegetarams |
| Grynasis kiekis | 150 g |
NUORODOS
